Nikolaj Wulff kommer på lørdag.
Foto: Lasse Lagoni

Så er det på lørdag, at KFD afholder afslutningsfest på Cafe Stafetten på Østerbro og løjerne starter som sædvanlig kl. 18. Underholdningen er nu helt på plads. Vi får bl.a. besøg af en af de kommende store stjerner på den danske standup-scene, Nikolaj Wulff, som vil komme og underholde. Nikolaj Wulff har netop været turne med sit første standup show og optrådte bl.a. på et udsolgt Bremen.

Hestevæddeløbet, som blev relanceret sidste år, kommer også igen og det bliver i år KFD’s formand – Ruben Christensen – som skal holde styr på heste og dommere. Ligeledes bliver der også lotteri, så tag endelig lidt mønter med. Her kan du bl.a. kan vinde fodboldtrøjer og andet merchandise. Derudover er der også to gavekort på 1000 kr. til www.Shopeasy.dk og sidst, men ikke mindst gavekort til www.funcph.dk, som er Københavns fedeste fodboldgolfbane. Her kan du tage dine dommerkollegaer eller andre gode venner med ud til engang fodboldgolf og vise hvem der er bedst.

Der er flotte præmier at vinde i årets lotteri.

Tilmeldingsfrist er torsdag og sker som sædvanlig på kfdtilmelding@hotmail.com. Og husk at det hele koster kun 50 kr., som er inkl. mad og ét stk. drikkevare efter eget ønske.

Underholdningen er på plads til afslutningsfesten