Foredrag er aflyst. Vi håber på at kunne gennemføre det i det nye år, i slutningen af februar eller marts måned.

Fra vores gode venner i Frederiksborg Amts Fodbolddommerklub (FAF), har vi fået en invitation, som man næsten ikke kan sige nej til: Kom til foredrag med Peter Mikkelsen torsdag d. 6 december. Foredraget finder sted kl. 19 i Allerød Idrætspark, Møllemosevej 5, 3450 Allerød. Tilmelding sker ved at sende en mail til deltagertilmelding@fafdom.dk. Skriv navn, dommernummer, foredrag og KFD i emnefeltet.

Peter Mikkelsen blev i 1993 og 1994 kåret som Verdens bedste dommer og deltog i 1990 – som den første  ”fjerdedommer” (eller bare reservedommer) – i VM-finalen i Rom mellem Tyskland og Argentina. Her vandt tyskerne på et mål scoret kort før tid af Andreas Brehme. Siden deltog Peter i flere EM- og VM-slutrunder, men stoppede karrieren i 1998 og blev siden hen dommerudvikler både i Danmark og internationalt og også en meget benyttet instruktør for dommere i slutrunder gennem årene.

Peters nye bog

Foredraget kommer også til at omhandle dette, men nok også, at Peter for nogle år siden blev alvorligt syg med modermærkekræft.

Peter har som bekendt udgivet en bog om hele sit liv, som hedder “Mit liv i sort”.  Bogen  kan erhverves til favørpris på aftenen (måske en julegaveidé?) og derudover vil der være en lodtrækning om to eksemplarer.

Tilmeldingsfrist er d. 25 november og FAF håber at se så mange som muligt.

Kom til foredrag med Peter Mikkelsen d. 6 december – AFLYST