Jeg har været med til at være dommer i over 40 år og synes stadigvæk at det er sjovt og dejligt at komme på banen. Jeg har oplevet meget, således var jeg tæt på at komme i divisionen på trods af at jeg brugte briller, været linjedommer på et fyldt Gentofte Stadion,  fløjtet Skolefodboldfinale osv. osv. Men en af de bedste oplevelser, var da jeg for nogle år siden dømte nogle unge handicappede unge mennesker. Der er kort tid igen og så spørger en af drengene om, “Hvor lang tid der er igen?”. “4 minutter”, svarer jeg.

Hvad står kampen spørger han så efterfølgende?  1- 14 siger jeg. Spilleren holder en tænkepause, hvorefter spilleren siger “Så kan vi ikke nå det….”. Så smiler man og så er det sgu dejligt at være med på banen som dommer.

Mvh

Anker Poulsen

Anker Poulsen står i midten og har Lars Gerner på sin venstre side.
Fortællinger fra dommerverdenen – af Anker Poulsen