Jeg har haft sindssygt mange gode oplevelser fra dommerverdenen, men et af mine største og vigtigste øjeblikke var dengang, jeg som talentdommer fik en kæmpe mulighed af KFD. KFD arrangerede dengang i 2012 en dommerkamp, som er beskrevet her. Her var flere muligheder for at få en god dag og noget fagligt input fra instruktører og dommerkolleger.

Jeg fik den unikke mulighed at jeg måtte dømme kampen, hvor selveste Peter Mikkelsen ville udvikle mig og give udviklerne i KFD et indblik i, hvordan en udvikling kunne foregå. Tænk at en, der har været verdens bedste dommer, ville kigge på mig.

Yasin på banen

Jeg var sindsyg nervøs, men Peter tog en lille snak med mig inden kampen og det var takket være ham, jeg fik ro på nerverne. Han var udover sin høje status i dommerverdenen også en helt almindelig person, som bevarer fødderne solidt plantet i jorden.

Denne kamp var noget af en mulighed for mig, som på daværende tidspunkt var “talent” og ikke med i noget DBU elitesystem. Jeg fik den bedste opbakning af KFD og de gav mig to gode LD’ere i Carsten og Morten Skov. Vi dømte en god kamp (selvom vi havde løbet test tidligere på dagen ;))

Det var måske denne kamp, der gjorde at elitedommergruppen med Peter i front lagde mærke til mig, og jeg kom kort efter i gruppen af indstillede dommere til 2. Division.

Jeg har kun godt at sige om Peter, som både ifm. kampe, træningssamlinger og test viste mig nærhed og gav tryghed til en ung dommer, som var ny i gamet. Peters store personlighed og passion for at hjælpe andre, har gjort et kæmpe indtryk på mig som menneske.

Jeg ønsker Peter det bedste.

Mvh

Yasin Seker

Fortællinger fra dommerverdenen – af Yasin Seker