Lørdag d. 23. juni var en flok frisk nye dommere til Dommer i praksis. KFD har modtaget følgende fra Martin Haarup Møller, der deltog. I spidsen for kurset stod Thor N. Callesen, som ledte kursisterne godt og lærerigt gennem dagen.

“Lørdagen stod på dommer i praksis i Kastrup med deltagere fra 15 til 47 år. Der var meget fokus på udveksling af erfaring blandt dommerkollegaerne, hvilket resulterede i at snakken hurtigt gled. Der blev givet konkrete værktøjer til forberedelse før kampe, hvor vigtigt førstehåndsindtrykket er for kampens forløb, og hvordan man som dommer undgår at blive sat i bås (den forkerte af slagsen vel at mærke). Efter frokost, som blev serveret af den glimrende kantine i Kastrup Boldklub, gik turen ud på selve fodboldbanerne, hvor praktiske situationer blev taget op såsom opvarmning og sikring af banens forhold, hvorefter vi hver især kiggede på vores individuelle udviklingsplan som dommer. Inden man vidste af det, havde klokken slået 15 – tiden flyver i godt selskab, og det var nu tid til at komme hjem og se VM igen. Jeg vil gerne takke instruktør Thor Callesen og mine medkursister for et godt kursus denne lørdag i slutningen af juni.”

Reportage fra Dommer i praksis d. 23. juni