Lørdag d. 16/6 står i breddefodboldens tegn. Neymar Jr’s Five er en verdensomspændende gadeturnering, hvor der er tilmeldt over 34.000 hold fra 62 forskellige lande. Der bliver spillet i flere danske byer og der er national finale denne lørdag i København. Sidste år leverede KFD dommere til turneringen og det gjorde de så godt, at arrangøren Redbull igen i år hev fat i Tom K og spurgte, om han kunne skaffe dommere til stævnet. Vinderholdet får en tur til Brasilien, så der bliver ikke bare spillet for sjov. Læs i øvrigt de sjove regler her, hvor ét hold bl.a. mister en spiller, hver gang der bliver scoret mod éns hold.

Over 120 7-mands kampe bliver spillet i Valby d. 16 juni

DBU K har samme lørdag arrangeret at alle 7-mands hold i herre- og seniorrækken, spiller deres sidste kamp i foråret i Valby. Der bliver spillet samtidigt på 20 forskellige baner hele dagen. DBU K har sågar været ude og låne 7-mands-målene på Kløvermarken, for at kunne afvikle så mange kampe samtidigt. De lokale klubber stiller telte op, hvor der er muligt at købe mad og drikke. DBU K regner med at over 2500 spillere får græs under støvlerne i Valby og håber på at både dommere og spillere får en festlig dag.

Pt. er begge stævner fuldt besat med dommere. Men skulle der komme evt. afbud gr. skader, skulle vi hilse fra DBU K og Tom K, at de håber på Jeres lyst og velvilje til at give den en ekstra skalle denne lørdag, så alle kampe kan blive besat med dommere.

Breddefodbold lørdag d. 16/6