I den forgangne uge har KFD’s bestyrelse afholdt bestyrelsesmøde. Under kommende arrangementer skulle ”Teorimesterskabet” diskuteres og her brød frustrationer ud i lys lue hos bestyrelsen.  Dette skyldtes, at man gennemgik listen over de sidste mange års vindere af teorimesterskabet.

I de sidste 11 år er teorimesterskabet blevet vundet 8 gange af linjedommere og altså kun 3 gange af en dommer. Bestyrelsen er naturligvis meget stolte over vores dygtige linjedommere – som gang på gang – vinder det traditionsrige teorimesterskab. Men hvor er KFD’s dygtige dommere henne?

Måske er det utopi at tro, at dommere og linjedommere kan være helt på linje med hinanden, når det kommer til teorifærdighederne. Men statistikken taler sit helt tydelige sprog. I bestyrelsen kan vi intet andet end at gå ud fra, at linjedommerne bare er lidt klogere end dommere. Man skulle næsten tro, at alt i mens dommere render rundt inde på grønsværen og holder styr på kampen – så er der nogen – som har haft tid til at læse op på teorien ude på sidelinjerne. Så budskabet fra bestyrelsen til dommerne er: Kom ind i kampen!

Men lad historie være historie og lad os glemme statistikkerne. Det bliver spændende og se til det kommende teorimesterskab, hvem der er bedst: Dommerne eller linjedommerne?

Er du ikke tilmeldt endnu, skal du snarest sende en mail til KFDtilmelding@hotmail.com, hvor du i emnefeltet skriver dit navn, dommernummer samt om du ønsker stegt flæsk eller kylling. Det koster 50 kr. for at spise med. Vi starter kl. 18 med spisning og kl.19 deler Jan Carlsen året teoritest rundt.  Teorimesterskabet afholdes i Kulturstationen i Vanløse tirsdag d. 13 marts.

Bestyrelsen er frustreret over dommernes formåen til teorimesterskabet
Bestyrelsen er frustreret over dommernes formåen til teorimesterskabet. (Foto: Tom K.)
Bestyrelsen er frustreret….