Tirsdag d. 13. marts afholder KFD for 25. gang det prestigefyldte teorimesterskab. En dyst på 35 spørgsmål omhandlende fodboldloven. Der er (gudskelov) tre svarmuligheder til hvert spørgsmål, så alle dommere kan være med. (Du kan se sidste års quiz her).

Aftenen starter kl. 18.00 med fællespisning, hvor du kan vælge mellem stegt flæsk eller kylling. Der vil være drikkevarer (øl og sodavand) ad libitum inkl. i prisen, som kun vil være på 50 kr. Dette beløb betales på aftenen.

DSCF1770
Koncentrerede KFD’ere i gang med test

Kl. 19.00 uddeler KFD’s lovprofessor Jan Carlsen årets test og så plejer der at være forholdsvis roligt i de næste 35 minutter.

Diadora kommer også forbi og har lovet nogle rablende vanvittige priser på dommertøj mm., som kun gælder denne aften.

Herefter gennemgår Jan Carlsen svarene på årets quiz og kårer efterfølgende årets vinder af teorimesterskabet.  Du kan se de tidligere vindere her. Aftenen sluttes af med Champions League fodbold på storskærm.

Vil du med til en faglig og social aften med dine dommerkollegaer, skal du sende en mail til kfdtilmelding@hotmail.com. I emnefeltet skriver du dit dommernummer og navn samt om du ønsker kylling eller stegt flæsk.

Årets teorimesterskab afholdes i Heerupsalen på Kulturstationen i Vanløse.

Teorimesterskab d. 13. marts