Elitetræningslejren blev i år løftet til nye højder, da træningslejren i år lå i det sydvestlige Spanien.  (Sidste år var det i Odense!). Superligadommere og Superligalinjedommere mødtes allerede om onsdagen, mens divisionsdommere og divisionslinjedommere ankom dagen efter. Den lange tur til Spanien blev bl.a. brugt på teoritræning. Flere dommere sad med hovedet godt nede i lovbogen på vej derned, for at være helt klar til de teoretiske prøver.

Fysisk test i varmen
Fysisk test i varmen

I år var set-uppet lidt anderledes end normalt, da det var en træningslejr under de sydlige himmelstrøg. Elitedommernes fysiske træner havde sørget for, at der var mere fokus på træning end de foregående år. Så der var bl.a. arrangeret morgenløb, fysisk træning mm.

Fredagen blev brugt på diverse oplæg fra dommergruppen. Her i blandt styrke og fysisk træning samt gennemgang af diverse videoklip.

Lørdag startede vi med morgenløb efterfulgt af teori- og fysisktest, som blev afholdt på et meget fint stadion. Sædvanen tro skulle alle dommere og linjedommere igennem 15 spørgsmål fra § 11, 15 spørgsmål fra § 12 og sidst 20 multiple choice spørgsmål, som alle var sammensat af Jan Carlsen. Her var KFD’s Sebastian Aagerup, som var blevet inviteret med på turen, en af de bedste.

Middag og hygge lørdag aften
Middag og hygge lørdag aften

Lørdag aften var der traditionen tro middag og hygge samt hæder. Her blev der bl.a. klappet og skålet af de dommere, som havde deres sidste træningslejr. Sidste år blev KFD’s linjedommer Henrik Sønderby kåret som årets linjedommer. I år måtte han videregive pokalen til Niels Høg, som har haft en meget flot sæson.

Alle KFD’ere fortjener en stor ros for deres flotte indsats på træningslejren.

Af Ibrahim Dhaflaoui

KFD’s elitedommere

 

 

Alle elitedommere samlet
Alle elitedommere samlet

 

KFD’ere på elitetræningslejr