Christian er ny DS-dommer
Christian er ny DS-dommer

Så var det i denne uge, at sløret for forårets indrangering i 2018 blev løftet. Og kigger man isoleret på talenterne i KFD’s talentprogram var der gode nyheder. Adis Crneta – som tog dommerkortet i 2015 – er blevet optaget i CTG under DBU (og træder dermed ud af talentgruppen). Lars A. L. Petersen har også fart på. For et år siden blev han indrangeret i serie 3 og i sommers rykkede han i serie 1. Efter et halvt år i serie 1 er han nu klar til at dømme i KS i den kommende sæson. Derudover rykkede KFD talenterne Silvia Morar og Iman Huseen Umar op i henholdsvis serie 1 og serie 2.

Jacob er ny serie 2 dommer
Jacob Them er ny serie 2 dommer

Men det var selvfølgelig ikke kun KFD-talenterne, som rykkede op. Christian Iversen har gjort det godt i KS og rykker op i Danmarksserien. Muhammed Kücükavci rykker op i serie 1. Jacob Them, Jihad Ezat, Jacob Clausen og Veysel Seker er nye dommere i serie 2. Christian Slot, Christian Stuhr, Kim Hansen er nye dommere i serie 3.

Der skal lyde et stort tillykke til alle ovennævnte nyoprykkede dommere og selvfølgelig også til dem, som vi ikke lige fik nævnt. Og rykkede du ikke op denne gang, er det bare at klø på. Næste gang er det måske dig…..

God jul til alle

Indrangeringen for 2018 er nu klar