Lørdag aften lagde over 90 feststemte KFD’ere vejen forbi Cafe Stafetten til den årlige afslutningsfest.  Også elitedommere – som havde vigtige dommeropgaver næste dag – kiggede forbi i et par timer, for at være en del af det fællesskab, som KFD er garant for. Som sædvanlig var stemningen i top og der blev grinet og udvekslet mange dommeranekdoter under maden.

Mads Fencker gætter navnet på Unge Møller's gamle ven
Mads Fencker gætter navnet på Unge Møller’s gamle ven

Efter første portion flæsk og kylling var blevet fortæret var det tid til KFD-Quiz. Her blev det René Aagerup, som vandt foran Kruno og Ibrahim. Herefter var det tid til den eksterne underholdning. Bestyrelsen havde i år fået fat i den 21-årige entertainer Mads Fencker, som kombinerer psykologi og magi. Og det gjorde han i fineste stil og gættede bl.a. terningkast, Preben’s livret, unge Møllers gamle klassekammerat og meget mere. Der var stående ovationer til Mads Fencker for et meget flot show. Herefter var det tid til KFD Awards.

 

Jan Carlsen er året KFD'er
Jan Carlsen er året KFD’er

Årets KFD’er blev Jan Carlsen. Han laver bl.a. teoritest for vores talentgruppe, ”Jan’s Corner” og teorigennemgang, teorimesterskab og meget mere. Ruben nævnede også, at Carlsen kunne have fået prisen sidste, forrige eller årene før, da Carlsen altid er og har været der for KFD. Carlsen havde desværre ikke mulighed for at deltage til afslutningsfesten, så han fik overrakt gaven lørdag eftermiddag af Ruben, da Carlsen var ude og udvikle vores egen Sebastian Aagerup i 2. division. KFD har efterfølgende fået en flot mail fra Carlsen, hvor han bl.a. skriver at han er rigtig stolt og glad for æren. “Og så længe I gider høre på mig, vil jeg være til rådighed for KFD”, slutter Carlsen i mailen.

Morten og Ruben
Morten og Ruben

Årets kammerat blev Morten Kuld Jacobsen. ”Årets kammerat er en relativ ny dommer, der dømte sine første kampe i foråret 2015. Han har fra starten været aktivt deltagende i KFD’s arrangementer, og han møder altid op med godt humør, hvad enten der er tale om en triokamp eller et socialt arrangement. Og så skader det heller ikke, at man tager en kasse øl med til vintertræningen”, sluttede Ruben og overrakte gaven til Morten. ”På vegne af mine flinke dommerkollegaer vil jeg gerne sige tak for den flotte nominering som årets kammerat. Det varmer mit hjerte og modtage denne pris. Det viser bare jeg som person tænker på andre også selv om, man står meget alene som dommer i mange situationer. Jeg vil altid være behjælpsom når dette behøves. Men endnu engang tak for prisen. Kys til mor”, slutter Morten med et smil på læben.

Kristian og Tom K
Kristian og Tom K

Kampfordelerens Fidusbamse gik til Kristian Krbic. Tom nævnede, at der havde været flere kandidater til årets pris. Men at prisen gik Kristian for en fantastisk hjælp. Tom manglede en dommer til et stævne. ” Jeg tager min far med, han er også dommer og medlem af KFD”, foreslog Kristian. Kristian tog sin far med til stævnet i Gentofte og dette gjorde at endnu en opgave blev løst til punkt og prikke.

 

Armash og Bjarne
Armash og Bjarne

Årets Talent skulle KFD’s Talentchef – Bjarne Nigaard – uddele. Han fortalte, at det var et svært valg at vælge blandt 10 meget dygtige talenter. Men Bjarne måtte kun vælge én og det blev Armash Mehndi Khan, som blev kåret som årets talent. KFD fangede Armash og fik flg. kommentar: “Jeg blev meget ydmyg, beæret og overrasket da jeg hørte mit navn, for der er 9 andre rigtig gode dommere, som lige såvel kunne have fået prisen. Jeg vil gerne sige mange tak til Bjarne for hans dedikation og for hele tiden at presse os til at yde vores bedste. Og et kæmpe tak til min mentor, Kasper Madsen, som med sin grundige feedback og vejledning har den største aktie, sammen med Bjarne, i min udvikling det seneste års tid. Endelig et tak for al den gode sparring jeg har fået fra de 9 andre talenter, udviklerne og andre gode KFD’ere. Det betyder rigtig meget. Jeg vil arbejde stenhårdt for at leve op til prisen”.

Herefter var der lotteri om nogle af flotte fodtrøjer, som Peter Mikkelsen havde doneret til KFD. Her løb John Mikkelsen af med én trøjer og meget symbolsk stod der “Mikkelsen” på ryggen af den trøje som John vandt. KFD har stadig flere lækre fodboldtrøjer tilbage, som bla. vil blive brugt som præmier ved de næste arrangementer. Ruben fik også lokket Jesper Gür op på scenen, hvor han viste gode evner på freestyle rap.

John med sin nye fodboldtrøje
John med sin nye fodboldtrøje

Aftenens sidste underholdningsindslag var en gammel KFD-klassiker, nemlig ”Heste derby”, som blev leveret af en yderst veloplagt René Aagerup. KFD’erne spillede på 6 forskellige heste og så styrede René ellers løjerne med dejlig stor entusiasme, som samlede alle KFD’ere omkring ”Galopbanen”. Vinderne af Heste-derbyet blev Johan og Sebastian B.

Der skal lyde et stor tak til alle fremmødte KFD’ere, som alle var med til at skabe rammerne om en fantastisk fest. Næste KFD arrangement er tirsdag d. 30/1-2018, hvor der er generalforsamling i Frederiksberg Hallen.

Afslutningsfest på Stafetten