Kære KFD’ere

Så er det på lørdag, at det går løs med vores traditionsrige afslutningsfest.
Bestyrelsen har sammensat et, hvis vi selv skal sige det, fremragende program, der starter med spisning kl. 18:00 og ellers med underholdende indslag indtil kl. 22:00 (ca.), hvorefter der er “fri leg” og gode priser i baren.

Hvis du nu sidder og tænker “fuck – jeg har ikke fået mig tilmeldt, og det lyder til, at det bliver årets fest”, så kan du nå det endnu. Skriv til kfdtilmelding@hotmail.com. Vi er indtil videre 90 glade mennesker tilmeldt, men vi har altid plads til flere.

Husk at medbringe en 50,’ til maden (gerne i lige penge) samt lidt ekstra klingende dansk mønt, da der i løbet af aftenen både vil være lotteri (se mere her) og hestevæddeløb.

Vi ses på lørdag kl. 18:00

Jeg glæder mig, og det har i også god grund til at gøre.

Mvh Ruben
Formand, KFD

Afslutningsfest på lørdag