KFD

dhlholdet

Den nye sæson er startet, og selvfølgelig er dommerne i topform og klar til vise hvad de kan på banen. Ikke nok med kondien kun vises på banen, så blev den også vist mandag den 18/08/2017, hvor DHL blev skudt i gang i København (Fælledparken). Kl. 18:00 blev de første løbere sendt af sted på den ’’korte’’ 5 kilometers løbetur, de deltagende fra KFD var Mustafa Seyfi, Mark Kortnum Nielsen, Iman Huseen Umar, Oliver Simbold, Silvia Morar, Krunoslav Brkic, Talha Kücükavic og Rabei Bassam Elkhatib, samt noget støtte fra Mogens Høireby, Ali Radhi, Armash Mehndi Khan og Bjarne Nigaard.
Der var kamp til stregen mellem de deltagende dommere om, hvem der kunne få den bedste tid, hvilket blev Iman Huseen Umar, med en tid på 19 minutter og 35 sekunder – stort tillykke med det. Dog også stor respekt til Mustafa Seyfi og Mark Kortnum Nielsen for, at løbe 2 omgange (10 kilometer).

DHL-arrangørerne fik fat i – den kendte – Oliver Simbold, som fik repræsenteret KFD, og gav et godt indblik på, hvorfor KFD deltager i DHL-stafetten.
Efter en vellykket og gennemførte aften, så ser KFD frem til en tur mere i 2018, med flere kollegaeroliver

 

Hi, I’m Ruben Christensen