I starten af sommerferien fik KFD to nye dommere i 2.division (Christian Hansen og Mostafa Seyfi), således at KFD nu har hele 8 talentfulde dommere i denne række. KFD har sagt tillykke til Christian, men vil også gerne lige sige tillykke til Mostafa. Vi fangede ham derfor via mailen tidligere på sommeren, mens han var på ferie.

Hvordan startede dommerkarrieren?

Efter at have været dommer i nogle træningskampe, fik jeg lyst til at blive dommer. Så jeg tog mit dommerkort i Aalborg i 2011. Det var ikke

En yngre Mostafa på banen
En yngre Mostafa på banen

nemt at være dommer i starten, hvor adrenalin, nervøsitet og sommerfugle i maven var en selvfølge før hver kamp. Men det varede kun 5 min, så var jeg i gang. Og efter kampene var det en fantastisk følelse at have ledet en fodboldkamp med 22 spillere.

 
Hvordan fik du nyheden om din avancering til 2. division?

Jeg sad i et undervisningslokale, da jeg fik en SMS. Det var fra min mentor, Yasin Seker, som faktisk har været min mentor, siden jeg var serie 1 dommer. Og her stod der, at jeg var rykket op i 2.division. Jeg blev utrolig glad for oprykningen, da det har været ét mål for mig.

 
Hvad er målene i fremtiden?

Jeg vil blive ved med at udvikle mig på alle områder og så arbejde hårdt på at nå fremtidige mål. Det bliver hårdt, men ikke umuligt:-)
Til sidst vil jeg gerne sige tusinde tak til alle, som har hjulpet mig gennem årene.
 

KFD ønsker Mostafa alt held og lykke fremover og kan fortælle, at Mostafa’s karriere forsætter med hastige skridt. Således er han i disse dage i Esbjerg. Her deltager han i Iber Cup, som er erstatning for det tidligere Lyngby-kursus.

Mostafa Seyfi er ny dommer i 2.division.