Kære KFD’er

Onsdag d. 24. maj havde vi desværre et nyt tilfælde af vold mod en af vores dommere. Jeg har i dag snakket med dommeren, og han har det heldigvis godt.

Vold mod dommeren er ikke noget som KFD på nogen måder accepterer eller tolererer og derfor har vi også tidligere været i dialog med DBU-København om dette, om lad mig her bringe en tak til dem for også at tage problemstillingen seriøs.

Hvis du skulle være så uheldig at blive udsat for det samme, så husk at KFD står til rådighed med hjælp på forskellige områder. Her på siden under “Praktisk info” er det et afsnit omkring vold mod dommeren, som du kan læse. Det kan være en rigtig god ide at få det læst igennem og noteret de forskellige telefonnumre.

Herudover har DBU også muligheder for at hjælpe gennem deres forsikring med TRYG, så tag også gerne fat i dem ved først kommende lejlighed – også selvom det for det meste først er om mandagen når kontoret åbner.

 

De bedste hilsner

Ruben Christensen
Formand, KFD

Desværre nyt tilfælde af vold mod dommer