KFD

Traditionen tro giver KFD en gang ”fløjteøl” til vores dommere, når de kommer i divisionerne. Og torsdag aften var det Ibrahim Dhaflaoui’s tur til at få overrakt fløjteøl. Ibrahim er jo på kort tid stormet op gennem rækkerne, hvilket du kan læse mere om her. Og han forsætter i samme tempo, for torsdag aften var det allerede hans 6. kamp som linjedommer i 1. division i den vigtige bundkamp mellem Fremad Amager og Næstved.

KFD’s udsendte så 2. halvleg af kampen og stod på et tidspunkt sammen med nogle af meste inkarnerede Fremad Amager fans. Og her var der ros til Ibrahim og resten af dagens dommertrio, selvom Fremad Amager var bagud med 0-3.

Der var også stor ros til dagens trio fra dagens dommerudvikler, Jørn West Larsen, som KFD mødte i døren til omklædningsrummet. ”En meget vigtig kamp for begge hold med 1200 tilskuere på lægterne. 3 mål, 1 annulleret mål og alligevel var begge hold tilfredse med dommertrioen. Så det var en flot kamp af en ung dommertrio i dag”, sluttede Jørn West Larsen.

KFD ønsker Ibrahim alt held og lykke fremover og vi glæder os til at følge dig og se hvor langt du kan komme.

Simon Rosenlund (4.dommer), Ibrahim, Aydin Uslu og Simon Blond
Simon Rosenlund (4.dommer), Ibrahim, Aydin Uslu og Simon Blond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibrahim: “Jeg takker mange gange KFD for fløjteøl. Det er en fantastisk tradition nævnte Jørgen West, hvilket jeg er helt enig med ham i. Og det viser KFD’s støtte og sammenhold. Jeg er virkelig glad og taknemlig for at jeg er medlem af KFD og ønsker alle en god sæson”.

Hi, I’m René Krarup