Som du måske tidligere har læst her, rykkede Jonathan Nilton fra DS op i 2. division dette forår. Og lørdag eftermiddag skulle Jonathan dømme sin fjerde kamp i 2. division på Tingbjerg Ground. Her tog hvepsene fra Brønshøj imod Kjellerup IF, som i øvrigt har hjemme nord for Silkeborg.

Efter kampen skulle DBU’s Claus Mortensen udvikle Jonathan. Men inden døren blev låst, nåede KFD lige at stikke en fod i døren og fik overrakt de traditionsrige fløjteøl til Jonathan.

Jonathan havde i dagens kamp Søren Lehmann og Constantin Ilie på linjerne og de dømte sammen en flot kamp. Fra KFD skal der lyde et stort tillykke til Jonathan og vi glæder også til at følge din videre færd som dommer.

Jonathan med Søren og Constantin på flankerne
Jonathan med Søren og Constantin på flankerne

 

Fløjteøl til Nilton