KFD
Nyheder

En torsdag aften i Prismen

KFD har denne vinter tilbudt medlemmerne at komme til teoritræning, således at de er bedst muligt klædt på til den kommende teoritest i slutningen af februar måned. Her skal alle udviklere og dommere fra serie 2 og opefter til teoritest på Falkonergårdens Gymnasium.  Til at styre løjerne har KFD lokket teorioraklerne Henning Vangsgaard Hansen og John Holm Andreasen op af sofaen.

John tester Silvia
John tester Silvia og Mostafa

Det har indtil videre været en stor succes, hvor mange dommere er blevet testet til den helt store guldmedalje. Der skal lyde en stor tak til Henning og John for at stille sig til rådighed for KFD.

Efter 1,5 times grundig teoritræning forsætter KFD aftenen med løbetest. Nogle dommere løber ”det de skal”, mens andre dommere forsætter til at benene ikke vil mere. Har du ambitioner om at være linjedommer i den kommende sæson, skal du løbe min. 14.8 i den ”berømte/berygtede” yoyo-test. Husk at du selv skal tilmelde dig til løbetest via Focus på www.dbunet.dk, såfremt du har lyst til at være linjedommer!

IMG_8209
Yoyo test

Efter løbetesten bliver der spillet fodbold og her bliver der vist mange flotte detaljer.  Faktisk kunne flere af KFD’s dommere have valgt at gå vejen som fodboldspiller i stedet for at bliver dommere…..

Husk at vi løber og spiller fodbold hver torsdag kl. 21-22 til og med torsdag d. 23/3. Så kig endelig forbi Prismen torsdag aften og hyg dig med dine dommerkollegaer.

Tanju dribler
Tanju dribler
Hi, I’m René Krarup