KFD
Nyheder

Klyngevejledere søges

Kære KFD’er

I Traineeprogrammet har vi gennem de seneste par år tilbudt nyuddannede dommere en samlet introduktionspakke med forskellige læringsforløb, kurser og aktiviteter, som vil være en del af deres første år som fodbolddommere.

Læringsforløbet (kaldet for Klyngeprogrammet) består i alt sin enkelthed af et antal klynger med hver én vejleder og 3-5 nye dommere. Det er vejlederens opgave at planlægge og vejlede mindst to kampe i løbet af de nye dommeres første halvsæson, og på anden vis forberede de nye dommere på livet som fodbolddommer.

I den forbindelse søger Traineeprogrammet flere vejledere nye såvel som erfarne, der har lyst til at dele ud af deres erfaringer, og har tiden til at arrangere og planlægge minimum to vejledninger for klyngen i løbet af den første halvsæson. Som klyngevejleder får du ansvaret for 3-5 nyuddannede dommere i deres første år, og du vil blive godtgjort for hver af dine vejledninger efter gældende vejledertakster.

Du kan læse mere om vores introduktionspakke, og klyngeprogrammet i særdeleshed på fodbolddommer.dk. Interesserede skal skrive en mail til Niels-Christian Jørgensen, ncbj22@hotmail.com, med navn og dommernummer.

Onsdag d. 17. maj kl. 17.30 afholdes der vejledermøde for de vejledere, som er tilknyttet klyngeprogrammet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

På vegne af Traineeprogrammet

Preben Jakobsen

Hi, I’m René Krarup