KFD
Nyheder

Formanden ønsker et rigtig godt nytår til jer alle

Kære KFD’ere

Her på årets sidste dag skal der lyde et rigtig godt nytår til jer. Mange af jer kan gå 2017 i møde med nye udfordringer i forbindelse med den nye indrangering der kom lige før jul – stort tillykke til alle jer.

For de af jer, der gerne ville have rykket et niveau på indrangeringen, er der ikke andet at gøre, end at hænge i. Årets indragering viste nemlig også, at det betaler sig, da flere dommere, der har været på samme indrangering gennem et stykke tid, tog springet en række eller to.

Udgangen af 2016 markerer også den snarlige udgang af mit andet år som formand, for hvad der i min optik er danmarks bedste fodbolddommerklub, og det er takket være jer. I er nogle fantastiske ambassadører for klubben med den faglighed og lyst i udviser, når jeg møder jer rundt på de københavnske baner. Tak for det.

Jeg vil samtidig gerne sige tak til de af jer, der har ydet en ekstra indsats for klubben i 2016. Det er til at bevare sammenholdet i klubben. Ingen nævnt, ingen glemt.

Bestyrelsen har i 2016 været opmærksom på, at der har været et mindre fald i aktiviteter, og derfor mødes vi d. 8. januar til en bestyrelsesdag, hvor vi skal se på, hvordan vi kan få sat fut (bemærk dette lille ordspil her på nytårsaftens dag) i aktiviteterne. Jeg kan allerede nu afsløre, at det kommer til at inddrage jer, og det glæder vi os til at præsentere for jer på generalforsamlingen d. 31. januar.

Som det sidste vil jeg gerne rette en særlig tak til bestyrelsen for et rigtig godt samarbejde.

Med ønsket om et rigtig godt nytår til jer og jeres nærmeste.

De bedste hilsener
Ruben Christensen
Formand, Københavnsk Fodbold-Dommerklub

Hi, I’m Ruben Christensen