0

Bredalcup 2015

Igen i år er vi blevet kontaktet af vores venner fra Bredalsparken FC.

De afholder igen deres stævne for fritidsklubber – stævnet afholdes i dagene

7. & 8. november fra 09:00 til Ca. Kl. 17:00 i Hvidovre.

Der spilles indendørs og det plejer at være ganske hyggeligt.

Har du lyst til at give en hånd med så send mig en mail tom@tk2610.dk

0

Haster – Efterlysning af dommere

Her til morgen er der indløbet en henvendelse fra PWC

De afholdet er stort stævne i morgen – lørdag d. 26. september fra Kl. 09:00 til Ca. Kl. 17:00

Der er tale om 7 mandsbold – turneringen har hold fra flere lande.

Vil du være med så skynd dig at send mig en mail – påsætningen forventes udsendt fredag aften Kl. 22:00 ) arbejdet tager alt for meget af ens fritid)

tom@tk2610.dk

0

Afslutningsfest 2015

KFD´s årlige afslutningsfest afholdes som sædvanlig på Restaurant Stafetten på Østerbro Stadion lørdag den 7. november. Og som altid, bliver det en brag af en aften.

Der vil igen i  år være underholdning og indslag ligesom årets bedste udvikling, årets talent, årets fighter og andet kåres under KFD Awards samt det traditionelle KFD lotteri.

Prisen er som altid kr. 50 for mad og lidt drikke  (stegt flæsk ad libitum og andet til de som af religiøse årsager ikke spiser dette)

Indslag er velkomne korte/lange/seriøse/useriøse og kan koordineres med Christian Iversen fra Aktivitetsprogrammet

Tilmelding skal ske til kfdtilmelding@Hotmail.com. Skriv afslutningsfest og dit dommernummer i emnet.

0

Ministeren må gå af

Det kan meget vel blive resultatet når Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i det der allerede er døbt ”hadets kamp” møder holdet fra Uddannelses og Forskningsministeriet – kampen står altså mellem Esben Lunde Larsen og Ellen Trane Nørbys tropper.

trane_noerby _b

Kampen som af UEFA – Nato og Regeringens Koordinationsudvalg allerede er defineret som en ”høj risiko kamp” er planlagt til at skulle afvikles tirsdag d. 22. september 2015 16:30

Hjemmeværnet – PET & FET har af åbenlyse grunde ikke offentliggjort det endelige spillested men Rosenborg Kasserne kunne være en mulighed.

Da kampen må formodes at skulle spilles på militært område  så må du forvente at skulle blive sikkerhedsgodkendt af både KFD og UNICEF.

Nu kommer så det alvorlige;

Ruben Christensen

På ét af holdene, og vi siger ikke hvilket, men det er ikke for Forskningsministeriet optræder Hans Excellence, Formanden for KFD Ruben Christensen.

Vi skal altså bruge en dommer – som skal godkendes af både Formanden og Der Kampverteiler inden tilsigelsen afsendes.

Kravene er benhårde – du skal kunne løbe og følge med de unge jurister og du skal have et fornuftigt forhold til ”Det Store A – A for afvikling”

DBU markerer fairplay 10 dage i september

DBU markerer fairplay 10 dage i september

Officielt søger vi en neutral dommer – men en hjemmebanedommer ( UVM har hjemmebane) vil ikke være at foragte.

Skulle du trods disse ubarmhjertige krav alligevel have mod på opgaven så skal du kontakte Der Kampverteiler på mail

Ansøgningsfristen er søndag d. 20. september Kl. 12:00

0

Efterlysning af dommere

Onsdag d. 23. september afholder vores venner fra CPH Vest i Ishøj en udendørsturnering.

Der spilles fra Ca. kl. 09:00 til Kl. 15:00

Har du tid og lyst til at være med så send mig en mail tom@tk2610.dk

0

Nye varer og tilbud hos Mogens

Cardskin Cardskin card skin effekter effekt

Her kan ses, hvordan disse cardskins ser ud.

Vores effektmand Mogens Høireby har fået et parti af en ny vare. Det drejer sig om såkaldte cardskins med medfølgende vandfast pen. Disse cardskins påføres ens røde og gule kort og giver således mulighed for at skrive direkte på disse. Der er i første omgang bestilt et mindre parti hjem for at se om dette har interesse. Har det interesse, vil der blevet arbejdet på at gøre cardskins til en fast del af sortimentet.

Herudover har Mogens fået et restparti af den såkaldte Select Classic fløjte. Fløjten minder om Fox 40 fløjten, men er dog en kopi af denne og der kan derfor heller ikke garenteres den samme kvalitet. Til gengæld kan den købes til en rigtig god pris, hvilket kan være praktisk hvis man gerne vil prøve en fløjte uden ært og ikke ved på forhånd om det er noget for en selv. Dette er et restparti, så tilbuddet gælder kun så længe Mogens har fløjter at sælge af. Læs resten

0

Udviklerens inspirationsdag

Claus Mortensen fortæller og inspirerer til Udviklerens inspirationsdag.

Claus Mortensen fortæller og inspirerer.

– af Frank Kanlund, Udviklerprogrammet.

KFD’s udviklerprogram slog mandag den 24. august dørerne  op i Business Danmarks lokaler for den traditionsrige aften (vi begyndte sidste år), hvor vi forsøger at forkæle KFD’s udviklere.

Vi havde forhørt os elitedommerne og the word on street var, at Claus Mortensen fra Sjælland og ny udvikler i Superligaen ville komme med spændende inputs og betragtninger.

Vi blev ikke skuffede og det blev en spændende aften, hvor der blev udvekslet synspunkter og kommet med indspark.

Der blev også talt virkemidler og intensitetsudvikling. Vil man se, hvad der kom ned på papir om disse to emner, kan man se det som PDF ved at klikke her: Virkemidler og intensitetsudvikling. Bemærk der er to sider.

Tak til alle som deltog og særligt til Claus. KFD-deltagerne (og Claus naturligvis) fik også udleveret DFU’s nye udviklerboard.

Vi sluttede kl. 21.00 som planlagt.

0

En færing kikkede forbi…

- af Frank Kanlund, Rune Tychsen og Mikkel Bredsgaard Randers.

Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.

Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.

Sidste weekend (22. – 23. august) fik KFD besøg af Hallur Christiansen fra Færøerne som led i KFD’s dommerudveksling med klippeøerne.

Hallur dumpede ned i Kastrup lufthavn lørdag middag og Hallur havde allerede begyndt sin rejse fredag og da Hallur bor på den sydligste af øerne havde Hallur lige en to timers færgetur + en times kørsel til lufthavnen på Færøerne. Hallur kom til strålende solskin i Danmark fra det færøske sommervejr på 12 – 15 gr. (så det var en ganske tung efterårsjakke Hallur fremviste og omvendt er vi advaret den anden vej når vi skal på genbesøg).

Vi smed kufferten hos Hallurs søster og fandt en sandwich og lidt drikke. Da vi var i god tid inden Hallurs KS-kamp kl 15.30 tog vi til Uganda Ground på Vestamager og så lokaldrama mellem Tårnby FF og Dragør, Læs resten

0

Jans Corner: Storskærm – forbandelse eller velsignelse

Jan Carlsen

Jan skriver denne uge om storskærme på stadions.

Det siges at være en klar indikation af, at alderen begynder at trykke, når ‘alting var bedre i gamle dage’-syndromet sætter ind. Men så længe man tænker en ekstra gang og overvejer, om de gamle dage, som man mener at kunne huske, overhovedet har eksisteret andre steder end i erindringens rosenrøde skær, er man vel ikke helt fortabt. Men da jeg begyndte at gå til fodbold, havde man én chance til at opfatte ting, der skete på banen – og var sanserne så ikke tilstrækkelig skærpede, var det slut. Så kunne man, hvis man var heldig, gå hjem og se højdepunkter i TV – med et enkelt kamera og uden langsomme gengivelser. Så dér var chance nummer 2.

Nu om stunder har man adskillige kameraer i omløb – man har langsomme gengivelser, og man har feature-programmer, som dissekerer snart sagt alt efter hver enkelt kamp eller runde. Og objektivt set er det afgjort en god ting: det giver mere fokus, det giver nye ekspertvinkler, og det giver en rigere oplevelse. Men så har man som en service også ofte storskærme på stadion, og dem har jeg et mildest talt ambivalent forhold til. Læs resten

0

Mød Danmarks bedste dommer

David Vang Kenn Hansen Trio

Du har mulighed for at opleve Kenn Hansen med Traineeprogrammet. Billedet er fra en af Kenns internationale opgaver.

Så er der igen mulighed for en oplevelse med Traineeprogrammet. Der inviteres til divisionskamp med Danmarks højest rangerende dommer og Årets dommer 2014. Der er tale om Kenn Hansen, der også selv er medlem af KFD.

Arrangementet finder sted lørdag den 10. oktober kl. 14.30. Kampen der skal ses er 2. divisionskampen mellem Hvidovre og B. 1908, der spilles på Hvidovre Stadion. Udover oplevelsen af kampen, er dommere og vejledere fra Traineeprogrammet blevet inviteret med i dommerrummet til en snak når kampen er færdig. Her bliver der mulighed for at spørge ind til Kenns dommerkarriere og hvad det kræver at være FIFA-dommer i en af højeste kategorier. Og så bliver det selvfølgelig også muligt at spørge ind til kampen.

Tilmelding senest torsdag d. 8. oktober på tilts@live.dk eller på KFDs facebookgruppe.

Traineeprogrammet er for nyuddannede dommere, der har taget dommerkort i perioden 2012-2015. Arrangementet er kun for medlemmer af traineeprogrammet samt vejledere for dommerne.