0

Velkommen til De Katolske Lege 2014

Vi skal bruge nogle dommere der vil være med til De Katolske Lege 2014

RacismeArrangementet foregår onsdag d. 3. og torsdag d. 4. september på Lyngby Stadion.

Der spilles bla. fodbold i tidsrummet fra Kl. 09:00 til Ca. Kl. 13 på 4 baner.

Hvis du har tid og lyst til at være med så beder jeg om en mail, gerne med hvilke tider der passer dig bedst.

kfd@tk2610.dk 

 

0

Vejledere søges

DBU Københavns Rekrutterings- og Fastholdelsesgruppe søger vejledere.

Der kommer et nyt kuld dommere, og derfor skal der bruges nogle
friske vejledere.

Hvis du er vejleder eller interesseret i at blive det, så send en mail til Ken Foltmar, kenf@dbukoebenhavn.dk.

KFD opfordrer alle interesserede i at kontakte DBU København, så vi kan give de nye dommere en god start.

0

DBU Dommerevent 2014

Kære fodbolddommer

DBU vil gerne invitere dig til Dommerevent 2014 søndag den 7. september 2014. På programmet er bl.a. skuespiller Dorte Sachmann Møller, FIFA-dommer Kenn Hansen og adm. direktør i DBU Claus Bretton-Meyer.

Dommereventen foregår i Idrættens Hus i Brøndby, og vi slutter dagen med at se EM-kvalifikationskampen Danmark-Armenien i Parken.

Læs mere om arrangementet, se programmet og tilmeld dig.

Vi glæder os til at se dig den 7. september!
DBU’s Breddedommergruppe & Rekrutterings- og fastholdelsesgruppe

0

Gratis app til alle dommere

Som en del af den store fodboldfamilie får du som dommer nu tilbudt gratis abonnement på DBU’s Fodbold-app. Her kan du bl.a. følge dine favorithold, du kan tjekke holdopstillinger og nemt finde vej til stadion. Se mere om app’en her.

App’en kan downloades til IOS- eller androidbaserede smartphones og tablets, dvs. fra App Store eller Google Play. For at registrere dit gratis abonnement skal du logge på app’en, når du har downloadet den. Benyt blot dit DBUnet-login.

Kan du ikke huske dit login, så besøg forsiden på www.dbunet.dk og vælg ”Glemt adgangskode”. Så får du tilsendt både brugernavn og adgangskode. Efter du er logget ind, vil det på abonnementssiden fremgå, at du er fritaget for abonnementsbetaling.

0

Ruben fik sin Marie Louise

Ruben Marie Louise gift

Det nygifte par. Klik på billedet for fuld størrelse.

I går sagde Ruben og Marie Louise ja til hinanden i Herfølge kirke, med efterfølgende bryllupsfest. Fodbolddommer.dk havde bedt vores sladderjournalister lade det nygifte par få ro til at nyde den store dag og var derfor ikke til stede. Vurderet ud fra billederne på facebook ligner det en fremragende dag, hvor der ikke manglede noget. KFD og fodbolddommer.dk ønsker Ruben og Marie Louise stort tillykke med dagen i går, og ønsker dem begge alt det bedste i fremtiden.

0

Opdatering fra kampfordeleren

Vi mangler stadig dommere der vil hjælpe lørdag d. 23. august ved et firmaarrangement. Det er 7-mands bold og der spilles fra 12:00 til Ca. 17:00

Derudover så mangler jeg dommere til 7-mands bold på følgende datoer;

16-8 Kl. 14:30 på Frederiksberg

23-8 Kl. 11:45 på Frederiksberg

30-8 Kl. 11:45 på Frederiksberg

13-9 Kl. 11:45 på Frederiksberg

4-10 Kl. 11:45 og Kl. 13:30 begge på Frederiksberg

Hvis du har tid og lyst til at hjælpe KFD så kontakt Tom K enten pr. mail eller telefon 60 72 96 81

0

Opstartskursus i KFD

Spisning opstart kursus

Der bliver spist og sludret inden oplæggenes start

Mandag aften bød KFD på opstartskursus i Business Danmarks glimrende lokaler. Programmet bød på buffet, oplæg af Kenn Hansen om salgsarbejde og kommunikation og sidst en gennemgang af ændringer i den nye lovbog gældende for 2014/2015. Buffetten stod formanden for og der var noget for enhver smag med blandt andet 2 slags salater, tærte og kød. Kyllingen fik desværre rødt kort og blev henvist til skraldespanden da den var lidt for meget til den røde side indvendig. Ellers smagte maden rigtig godt. Til maden kunne man vælge at nyde en øl, sodavand eller postevand. Her bemærkede en skarp jyde, hvilket ikke var brok men blot en konstatering, at sodavanderne kostede, mens øl ikke gjorde. Vurderet ud fra forsamlingen var det da heller ikke noget der bidrog til brok.  Læs resten

0

Jans Corner: Markeringsspray

Bendtners underbukser, målmandskasket og tørklæder er nogle af ingredienserne i denne uges Jans Corner.

Jan Carlsens sidste klumme, inden han holder ferie, handler om markeringsspray.

Én af de ting, som virkelig vakte nyhedens interesse ved det netop overståede VM, var dommernes brug af ‘vanishing spray’ til at markere boldens placering ved frispark og samtidig markere afstanden til muren, de berømte 9,15 meter (som har et så pilskævt tal, fordi det svarer til 10 yards. Ikke for ingenting, at spillet oprindeligt er engelsk).

Skummet er ‘vanishing’, fordi det opløses inden for 30-45 sekunder, hvilket nok er meget godt: ellers kunne jeg godt have fundet et par VM-kampe af den hårde kaliber, hvor spillerne havde vadet i skum, når vi nærmede os afslutningen. Jeg kender ikke den nøjagtige sammensætning af det, som kommer ud af spraydåsen, men der er uden tvivl godt med kemikalier og E-numre i, når det har denne specielle egenskab. Læs resten

0

Hamburgtur 2015

Kære kollegerhamburg

Så kan I godt begynde at tælle ned!

Om præcis syv måneder tager Hamburg SV mod Dortmund på Imtech-arena. Læs resten

0

Lyngby-kursus 2014

Kamp veloverstået. Fra venstre mod højre: Jan Johansen, Frida Mia Klarslund og Brian.

Kamp veloverstået. Fra venstre mod højre: Jan Johansen, Frida Mia Klarlund og Brian. Foto: Jakob Schmidt

Mandag morgen klokken 8.30 troppede Jonathan Bak Dragsted og Brian M. Pejter op på Lyngby Stadion, med pakkede tasker fyldt med dommertøj og forventninger til en spændende uge. Sammen med 18 andre dommere stod den nemlig på afvikling af det årlige Scandic Cup, hvilket samtidig betyder deltagelse i Talentdommer 3 og Linjedommer 3. Jonathan var med som dommer og Brian med som linjedommer. Udover deltagelse af 10 dommere og 10 linjedommere fra hele landet, deltog U-17 og U-19 hold fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, England og Sydafrika. Læs resten