0

Jans Corner: Tid til dommergrundkursus igen

Denne uge reklamerer Jan for at tage dommergrundkurset

Denne uge reklamerer Jan for at tage dommergrundkurset

Turneringen er i gang, gruppespil i Champions League og Europa League er i næste uge – og nu startede kvalifikationen til EURO 2016 også. Det er efterår – og de, der har været med på læserfronten i flere år her, vil også vide, at så er det med lige så usvigelig sikkerhed tid til et årligt reklamespot for de dommergrundkurser, der snart går i gang i lokalunionerne.

Hvorfor så bruge krudt på det ? Sagen er, at vi som altid mangler dommere – ikke helt så voldsomt som for få år siden, men der er mange fritidsinteresser, der sammen med familielivet kæmper om de overskydende timer, og det betyder, at de tilmeldte dommere generelt tager færre opgaver, end de gjorde for f.eks. 10 år siden. Læs resten

0

Mikkelsen delte ud til KFDs udviklere

udvikler aften kursus

Et billede fra et af de slides med spørgsmål kursisterne skulle forholde sig til

Mandag d. 1. september var scenen sat for ”KFD-udviklerens inspirationsdag” v. Peter Mikkelsen. Efter lidt spise og drikke på Formandens stamsted var udvikler-teamet klar til at gå i gang med aftenens program. Desværre var Formanden i sit vittige hjørne denne aften, og havde taget så meget røg på selskabet, at et nyt mødelokale i al hast måtte findes i huset.

Kort tid efter kunne Peter Mikkelsen præsentere sig selv, og fortælle om de mange spændende emner som aftenen ville komme til at omhandle. Han lagde samtidigt op til at Læs resten

0

Grundbog for fodbolddommere

Grundbog for fodbolddommere kan stadig købes gennem KFD

Grundbog for fodbolddommere kan stadig købes gennem KFD

Mangler du ny inspiration, eller nye værktøjer til brug på fodboldbanerne, kan du gennem vores effektmand Mogens Høireby købe bogen Grundbog for fodbolddommere. Bogen er skrevet af Kenn Hansen, KFD’er og Danmarks højst rangerende FIFA-dommer. Udover at være en bog med en masse værktøjer, indeholder den også holdninger til dommerfaget fra blandt andet landstræner Morten Olsen. Når du køber den hos Mogens Høireby får du den til den gode pris af kun 260 kr. 100 kr. så længe lager haves. Så overvejer du at købe den er det den perfekte mulighed nu.

Kontaktinfo til Mogens Høireby finder du her.

Vil du læse lidt om hvad forlaget har skrevet om bogen kan man finde det her.

0

Vintertræning og rettidig omhu

Som vi alle ved er der i København stort pres på hovedstadens haller i vinterperioden, hvor kulde og eventuel sne gør det mindre spændende at træne udendørs. Derfor har KFDs aktivitetsprogram udvist rettidig omhu og allerede nu booket Prismen så formen kan holdes ved lige. Så det annonceres hermed, at man kan se frem til træning om mandagen mellem 19.00 og 20.00 i perioden 10. november og frem til 16. marts.

0

Jans Corner: Personlige budskaber

Jan carlsen

Jan er tilbage, og taler om fejring af jubilæer

Alt godt får en ende – det gør sommerferier også. Det har været herligt at være lidt væk og kun have sporadisk netforbindelse og ikke andet end en lille håndfuld TV-kanaler til disposition, men nu er hverdagen der igen. Skæbnen vil, at den sender mig udenlands på fodboldmissioner et par weekender, så mens jeg nok skal få samlet op efterhånden, hvis der sker noget epokegørende, bliver det nok lidt på bagkant her i starten. Men det gør sådan set heller ikke noget i relation til klummens formål, at prøve at forklare nogle udvalgte hjørner af fodboldloven. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis indholdet trigges af aktuelle eksempler, men problemerne og overvejelserne er jo de samme, uanset om eksemplet er dugfrisk eller et par uger eller tre gammelt. Læs resten

0

FIFA Fairplay-dage

DBU markerer fairplay 10 dage i september

DBU markerer fairplay 10 dage i september

Fra 1. september til 9. september sætter DBU ekstra fokus på Fairplay ved afholdelse af FIFA Fairplay-dagene. DBU opfordrer derfor alle dommere til at tage aktiv del i dagene blandt andet ved at vi gør hvad vi kan, for at sikre at alle hilser på dommer og modstanderhold inden og efter kampen. Ligesom DBU, opfordrer KFD også deres medlemmer til at bruge dagene til at få ekstra opmærksomhed på fairplay som en del af spillets ånd. DBU har udsendt et dokument med relevant info til dommerne. Dette dokument kan du også se ved at trykke her.

Fodbolddommer.dk ønsker alle dommere nogle gode FIFA Fairplay-dage.

0

Velkommen til De Katolske Lege 2014

Vi skal bruge nogle dommere der vil være med til De Katolske Lege 2014

RacismeArrangementet foregår onsdag d. 3. og torsdag d. 4. september på Lyngby Stadion.

Der spilles bla. fodbold i tidsrummet fra Kl. 09:00 til Ca. Kl. 13 på 4 baner.

Hvis du har tid og lyst til at være med så beder jeg om en mail, gerne med hvilke tider der passer dig bedst.

kfd@tk2610.dk 

 

0

Vejledere søges

DBU Københavns Rekrutterings- og Fastholdelsesgruppe søger vejledere.

Der kommer et nyt kuld dommere, og derfor skal der bruges nogle
friske vejledere.

Hvis du er vejleder eller interesseret i at blive det, så send en mail til Ken Foltmar, kenf@dbukoebenhavn.dk.

KFD opfordrer alle interesserede i at kontakte DBU København, så vi kan give de nye dommere en god start.

0

DBU Dommerevent 2014

Kære fodbolddommer

DBU vil gerne invitere dig til Dommerevent 2014 søndag den 7. september 2014. På programmet er bl.a. skuespiller Dorte Sachmann Møller, FIFA-dommer Kenn Hansen og adm. direktør i DBU Claus Bretton-Meyer.

Dommereventen foregår i Idrættens Hus i Brøndby, og vi slutter dagen med at se EM-kvalifikationskampen Danmark-Armenien i Parken.

Læs mere om arrangementet, se programmet og tilmeld dig.

Vi glæder os til at se dig den 7. september!
DBU’s Breddedommergruppe & Rekrutterings- og fastholdelsesgruppe

0

Gratis app til alle dommere

Som en del af den store fodboldfamilie får du som dommer nu tilbudt gratis abonnement på DBU’s Fodbold-app. Her kan du bl.a. følge dine favorithold, du kan tjekke holdopstillinger og nemt finde vej til stadion. Se mere om app’en her.

App’en kan downloades til IOS- eller androidbaserede smartphones og tablets, dvs. fra App Store eller Google Play. For at registrere dit gratis abonnement skal du logge på app’en, når du har downloadet den. Benyt blot dit DBUnet-login.

Kan du ikke huske dit login, så besøg forsiden på www.dbunet.dk og vælg ”Glemt adgangskode”. Så får du tilsendt både brugernavn og adgangskode. Efter du er logget ind, vil det på abonnementssiden fremgå, at du er fritaget for abonnementsbetaling.