0

Jans Corner: Oplagt scoringsmulighed igen, igen

Af alle de lovændringer, som blev indført i sommer, har ingen haft mere fokus i kommentarer og medier eller fået mere spalteplads end afskaffelsen af den automatiske berømte – mange vil sige berygtede – ‘triple punishment': straffespark, udvisning og karantæne. Læs resten

0

Jans Corner: Politiske og andre budskaber

Man skal godt nok være lidt af en Duracell-kanin lige i øjeblikket, hvis man vil hænge på til alt det, der foregår. Ud over de obligatoriske superligarunder og kvalifikationskampe til Champions League og Europa League er der nu også et OL at tage hensyn til – så når det almindelige daglige arbejde også skal passes, må der prioriteres med relativt hård hånd. Læs resten

0

Så er det tid til DHL-løb

Det er ved at være den tid på året, hvor samtlige københavnske arbejdspladser sender deres medarbejdere ud på den klassiske rundstrækning i og omkring fælledparken. For at det hele ikke skal gå op i hat og briller, så stiller KFD op som garant for ordentlighed, retskaffenhed og ikke mindst hurtige tider.

Starten går mandag den 29 august.

Der er lige nu tilmeldt knap to hold, men vi skal i hvert fald op på tre hold, hvis vi skal kunne dække alle vinkler.

KFD vil diske op med lidt at spise (sandwich eller lignende), drikkevarer og hvad der ellers høre sig til.

Skynd dig at melde dig til. Der er tilmeldingsfrist på mandag den 22. august.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til renethunoe@gmail.com.

KFD's medlemmer løb fredag aften den årlige DHL-stafet i fælledparken. (Foto: Daniel Olsen)

Et billede fra 2013, hvor mange KFD’ere var mødt op til DHL-stafet(Foto: Daniel Olsen)

0

David Nissen har været til NM i Futsal

David i midten med Ademir på venstre side  og Kirril på højre side

David i midten med Ademir på venstre side og Kirril på højre side

I forrige weekend var Nordens 6 bedste futsal hold samlet i Gøteborg i Sverige til de nordiske mesterskaber i Futsal, som blev holdt for tiende gang. Og når man samler de bedste hold i Futsal, skal man jo også have de bedste dommere til at dømme holdene. Danmark fik lov til at stille med én dommer i år og DBU valgte (naturligvis) at sende KFD’s David Nissen som deres repræsentant. KFD ringede til David for at høre lidt om turen.

Læs resten

0

Armash er ny dommer i serie 3.

Armash glæder sig til at dømme i serie 3

Armash glæder sig til at dømme i serie 3

At blive indrangeret som dommer er en drøm/mål for de fleste dommere. Men desværre er det ikke alle dommere, som slipper gennem nåleøjet og bliver indrangeret. En af KFD’s unge dommertalenter er 21-årige Armash Mehndi Khan, som denne sommer netop er blevet indrangeret i serie 3. KFD tog en snak med Armash om, hvorfor han valgte at blive dommer og hvad målet er.

Læs resten

0

Rutineret kvartet til finalen

Når finalen i københavnsmesterskabet for advokater skal afvikles til september har KFD igen fået lov til at stille med en kvartet – denne gang bliver det en rutineret en af slagsen.

ww169868_1

Finalen fløjtes af Bjarne Nigaard Fhv. Direktør for Bæredygtig Landbrug, nuværende chef for Danske Beredskaber så hjælpen skulle kunne tilkaldes hvis behovet opstår.

Bjarne er 43 år, født i Viborg, uddannet advokat, er derfor vant til, at klare de unge jurister som sikkert kommer til, at bede om flere sager skal føres for Højesteret efterhånden som trætheden vil nærme sig.

De unge knejter bliver som smør i mine hænder” siger Bjarne mens han nyder 3 liter kvalitetsøl på altanen i hans nye domicil på Amager.

Lektor Blomme på banen igen.

Som LD 1 har den korrupte udtagelseskomite udtaget skolelæren fra Borup, Lars Gerner, der i det hele taget bare er forhenværende.Lars-Gerner1

Lars har netop fejret 25 år jubilæum på den lokale lilleskole i Borup – det kan undre at skolen står endnu.

”For mig bliver det som første skoledag igen – jeg glæder mig til, at lære ham den unge fra Viborg nogle tricks” udtalte Lars Gerner da han med tårer i øjnene modtog tilsigelsen pr. telefon.

Afviser trussel om fyring

Som LD 2 og altså den dommer der er med som det tynde øl har Das Kampvertieler noget overraskende udtaget KFD´s formand Ruben Christensen.

DSC_0059-2-3

Ruben arbejder til dagligt i Styrelsen for undervisning & Kvalitet så Rubens opgave bliver selvsagt at vurdere om kvartettens kvalitet er i orden – vi afviser på stedet – enhver snak om inhabilitet.

”Jeg kan på det kraftigste afvise de rygter der har svirret i dommerkredse hele ugen, Ruben har på intet tidspunkt truet mig med fyring som kampfordeler hvis han ikke blev udtaget til finalen” udtalte KFD´s kampfordeler til redaktionen.

Det er min helt klare oplevelse, at Ruben ganske enkelt er den bedste LD 2 finaleholdene kan ønske sig – sidst Ruben var i træningslejr besøgte han Flyvergrillen hele 4 gange i en og samme uge” siger Kampfordeleren.

Man skal gøre det man er bedst til – 4. dommerens opgave under finalen bliver at være i tæt kontakt med grillpølserne og tilsikre at fadøllet ikke bliver for varmt – Kampfordeleren har nødtvunget sat sig selv på denne åbenlyse vigtige opgave.

13335894_10208304162575347_4004661257951825439_n

Finalen afvikles fredag d. 9. september Kl. 19:00 på Frederiksberg Stadion.

Finaleholdene kendes endnu ikke da de to semifinaler ikke er afviklet.

 

0

Jans Corner: Subjektivt og objektivit

Min morgenavis har det seneste par uger kørt et tema omkring anmeldelser. Pointen har været det stigende fokus på anmeldelser fra ganske almindelige brugere kontra ‘autoriserede’ anmeldelser. Man kan dårligt have en hotelovernatning, et værkstedsbesøg eller handle på nettet, uden at man bliver bedt om at vurdere oplevelsen på den ene eller anden måde. Læs resten

0

Jans Corner: Forhaling – og en masse vand

Det spidser til med kvalifikationerne til de europæiske turneringer, og helt som sædvanlig dukker der ting op, der kalder på nogle reaktioner. Samtidig er der god gang i henvendelser fra læserne – og på forunderlig vis kan de ende med at give god mening i sammenhæng, selv om de egentlig handler om forskellige ting. Læs resten

0

Jans Corner: Hvad indbakken gemte

Vi er kommet fra land med både Superligaen og starten på de europæiske kvalifikationskampe. Jeg når ikke at få denne uges kampe med, men det er godt gået af de danske hold, at alle fremdeles hænger på. Læs resten

0

Bolden er stadig rund

DBU/K og KFD havde tirsdag aften i fællesskab indbudt til obligatorisk lovgennemgang på Kulturstationen i Vanløse.

IMG_7849

Det næste arrangement finder sted d. 6. september, hvis ikke du var med i aftes så skynd dig at få tilmeldt dig, det kan du gøre her.

KFDtilmelding@hotmail.com

Inden selve gennemgangen, havde KFD budt medlemmerne på en sandwich og en god snak, det havde 60 medlemmer valgt at sige ”ja tak” til.

IMG_7841

Til selve gennemgangen var indskrevet lovprofosser Jan Carlsen der præcist Kl. 18:30 startede med at låse døren….

Rygterne om de mest gennemgribende lovændringer siden 1937 havde nået forsamlingen men Jan Carlsen kunne berolige med, at det ikke var alt der står i aviserne man skal stole på.

DSC_5825

Nu påhviler det heldigvis ikke mig, at skulle gennemgå de mange ændringer men jeg kan da konstatere, at bolden heldigvis stadig er rund.

Lovbogen er i trykken, når den er klar, kan den afhentes på DBU/K.  Den engelske udgave fylder 208 sider mens vi i Danmark nøjes med 108 sider.

Alle fik noget med hjem i rygsækken og kampen om årets teorimesterskab må blive benhård…

Fotos: René Krarup Viltoft og Tom K