0

Nye varer og tilbud hos Mogens

Cardskin Cardskin card skin effekter effekt

Her kan ses, hvordan disse cardskins ser ud.

Vores effektmand Mogens Høireby har fået et parti af en ny vare. Det drejer sig om såkaldte cardskins med medfølgende vandfast pen. Disse cardskins påføres ens røde og gule kort og giver således mulighed for at skrive direkte på disse. Der er i første omgang bestilt et mindre parti hjem for at se om dette har interesse. Har det interesse, vil der blevet arbejdet på at gøre cardskins til en fast del af sortimentet.

Herudover har Mogens fået et restparti af den såkaldte Select Classic fløjte. Fløjten minder om Fox 40 fløjten, men er dog en kopi af denne og der kan derfor heller ikke garenteres den samme kvalitet. Til gengæld kan den købes til en rigtig god pris, hvilket kan være praktisk hvis man gerne vil prøve en fløjte uden ært og ikke ved på forhånd om det er noget for en selv. Dette er et restparti, så tilbuddet gælder kun så længe Mogens har fløjter at sælge af. Læs resten

0

Udviklerens inspirationsdag

Claus Mortensen fortæller og inspirerer til Udviklerens inspirationsdag.

Claus Mortensen fortæller og inspirerer.

– af Frank Kanlund, Udviklerprogrammet.

KFD’s udviklerprogram slog mandag den 24. august dørerne  op i Business Danmarks lokaler for den traditionsrige aften (vi begyndte sidste år), hvor vi forsøger at forkæle KFD’s udviklere.

Vi havde forhørt os elitedommerne og the word on street var, at Claus Mortensen fra Sjælland og ny udvikler i Superligaen ville komme med spændende inputs og betragtninger.

Vi blev ikke skuffede og det blev en spændende aften, hvor der blev udvekslet synspunkter og kommet med indspark.

Der blev også talt virkemidler og intensitetsudvikling. Vil man se, hvad der kom ned på papir om disse to emner, kan man se det som PDF ved at klikke her: Virkemidler og intensitetsudvikling. Bemærk der er to sider.

Tak til alle som deltog og særligt til Claus. KFD-deltagerne (og Claus naturligvis) fik også udleveret DFU’s nye udviklerboard.

Vi sluttede kl. 21.00 som planlagt.

0

En færing kikkede forbi…

- af Frank Kanlund, Rune Tychsen og Mikkel Bredsgaard Randers.

Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.

Fra venstre til højre er det Hallur, Frank, Rune, Mikkel og Holger.

Sidste weekend (22. – 23. august) fik KFD besøg af Hallur Christiansen fra Færøerne som led i KFD’s dommerudveksling med klippeøerne.

Hallur dumpede ned i Kastrup lufthavn lørdag middag og Hallur havde allerede begyndt sin rejse fredag og da Hallur bor på den sydligste af øerne havde Hallur lige en to timers færgetur + en times kørsel til lufthavnen på Færøerne. Hallur kom til strålende solskin i Danmark fra det færøske sommervejr på 12 – 15 gr. (så det var en ganske tung efterårsjakke Hallur fremviste og omvendt er vi advaret den anden vej når vi skal på genbesøg).

Vi smed kufferten hos Hallurs søster og fandt en sandwich og lidt drikke. Da vi var i god tid inden Hallurs KS-kamp kl 15.30 tog vi til Uganda Ground på Vestamager og så lokaldrama mellem Tårnby FF og Dragør, Læs resten

0

Jans Corner: Storskærm – forbandelse eller velsignelse

Jan Carlsen

Jan skriver denne uge om storskærme på stadions.

Det siges at være en klar indikation af, at alderen begynder at trykke, når ‘alting var bedre i gamle dage’-syndromet sætter ind. Men så længe man tænker en ekstra gang og overvejer, om de gamle dage, som man mener at kunne huske, overhovedet har eksisteret andre steder end i erindringens rosenrøde skær, er man vel ikke helt fortabt. Men da jeg begyndte at gå til fodbold, havde man én chance til at opfatte ting, der skete på banen – og var sanserne så ikke tilstrækkelig skærpede, var det slut. Så kunne man, hvis man var heldig, gå hjem og se højdepunkter i TV – med et enkelt kamera og uden langsomme gengivelser. Så dér var chance nummer 2.

Nu om stunder har man adskillige kameraer i omløb – man har langsomme gengivelser, og man har feature-programmer, som dissekerer snart sagt alt efter hver enkelt kamp eller runde. Og objektivt set er det afgjort en god ting: det giver mere fokus, det giver nye ekspertvinkler, og det giver en rigere oplevelse. Men så har man som en service også ofte storskærme på stadion, og dem har jeg et mildest talt ambivalent forhold til. Læs resten

0

Mød Danmarks bedste dommer

David Vang Kenn Hansen Trio

Du har mulighed for at opleve Kenn Hansen med Traineeprogrammet. Billedet er fra en af Kenns internationale opgaver.

Så er der igen mulighed for en oplevelse med Traineeprogrammet. Der inviteres til divisionskamp med Danmarks højest rangerende dommer og Årets dommer 2014. Der er tale om Kenn Hansen, der også selv er medlem af KFD.

Arrangementet finder sted lørdag den 10. oktober kl. 14.30. Kampen der skal ses er 2. divisionskampen mellem Hvidovre og B. 1908, der spilles på Hvidovre Stadion. Udover oplevelsen af kampen, er dommere og vejledere fra Traineeprogrammet blevet inviteret med i dommerrummet til en snak når kampen er færdig. Her bliver der mulighed for at spørge ind til Kenns dommerkarriere og hvad det kræver at være FIFA-dommer i en af højeste kategorier. Og så bliver det selvfølgelig også muligt at spørge ind til kampen.

Tilmelding senest torsdag d. 8. oktober på tilts@live.dk eller på KFDs facebookgruppe.

Traineeprogrammet er for nyuddannede dommere, der har taget dommerkort i perioden 2012-2015. Arrangementet er kun for medlemmer af traineeprogrammet samt vejledere for dommerne.

0

Go kart med Traineeprogrammet

Er du hurtig på banen? Nu kan du som ny dommer finde ud af om du er hurtig i en go kart.

Er du hurtig på banen? Nu kan du som ny dommer finde ud af om du er hurtig i en go kart. Foto: Daniel Olsen.

Så er der et arrangement til dig, hvis du er ny dommer eller vejleder til en af disse nye dommere. Så mener du, at du er hurtig på fodboldbanen så test dine evner på en go kart bane.

Arrangementet finder sted onsdag d. 9 september kl. 18.30 i Amager Action Center.

Der skal køres Le Mans mod hinanden. Der bliver dermed en hurtig mulighed for at skabe forbindelser og netværk blandt sine kolleger. Håneretten kan man selvfølgelig også vinde over sin vejleder eller kolleger.

Tilmelding senest onsdag d. 2. september på tilts@live.dk eller på KFDs facebookgruppe. Der er kun 24 pladser, der bliver givet efter først til mølle. Så vil du med, skal du ikke vente med at tilmelde dig. Det er gratis at være med.

Vi glæder os til at se jer til en aften med masser af vind i håret.

Traineeprogrammet er for nyuddannede dommere, der har taget dommerkort i perioden 2012-2015. Arrangementet er kun for medlemmer af traineeprogrammet samt vejledere for dommerne.

0

De Katolske Lege 2015

Velkommen til De Katolske Lege 2015

Traditionen tro, er vi blevet inviteret med til De Katolske Lege

Legene afholdes i år onsdag d. 2. og torsdag d. 3. september 2015 der spilles fra Kl. 09:00 til Ca. Kl. 14:00 begge dage.

Igen i år lægger Lyngby Stadion baner til legene, vi skal bruge en del dommere.

Har du tid og lyst til at være med så send mig en mail – tom@tk2610.dk

0

Jans Corner: Sprog, kropssprog – og offside

Jan Carlsen

Bunkebryllup, udvisninger for sprog og kropssprog samt offside, står på blokken i Jans Corner.

Nogle aftener er bare mere givtige – og hæsblæsende – end andre. Der bliver rigelig fodbold foran skærmen i denne uge (plus det, som jeg skal se ude i fri luft), men jeg ville nu alligevel mandag af ren nysgerrighed se, hvor store mirakler Barcelona kunne hive op af posen mod Athletic Bilbao i returopgøret om den spanske Super Cup. Miraklerne udeblev – men det gjorde dramaet så sandelig ikke, og midt i det hele begyndte sms’er og mails at tikke ind med et spændende muligt offside-mål mellem Liverpool og Bournemouth.

Barcelona og Athletic rummede et hav af situationer, og kampen var et eksempel på, at dommeren nu om stunder ikke bare er én, der ser i en lovbog og blæser i en fløjte, men også skal være diplomat, sjælesørger, kampleder og højesteret på én og samme tid. Sjældent har jeg set en kamp, hvor der i den grad skulle udøves mandskabspleje, efterhånden som den ene og den anden spiller blev utidig eller decideret tabte hovedet. Her havde de to hold ikke meget at lade hinanden høre, men alligevel er det to episoder med Barcelona-spillere i centrum, som jeg vil trække frem. Læs resten

0

Talentsamling i Talentprogrammet

Talentmøde talentprogram talent Peter Munch Larsen

Talenter fanget på kamera ved en tidligere talentsamling.

I KFD er der fuld gang i alle mulige arrangementer. Mens udviklerne har mulighed for at få ny inspiration på mandag, skal talenterne i KFDs og DBU Københavns Talentprogram snart til talentsamling.

Det sker den 31. august, hvor Peter Mikkelsen kommer forbi for at tale om generel ledelse og situationsbestemt ledelse. Talenterne mødes klokken 18.00 og det forventes at aftenens program er overstået klokken 21.00.

Dette arrangement er kun for talenterne i Talentprogrammet. Tilmelding sker via Talentprogrammets facebookgruppe. Der er håb og forventning om, at alle deltager.

0

Husk Udviklerens Inspirationsdag

Få ny inspiration til næste gang du skal ud og udvikle.

Få ny inspiration til næste gang du skal ud og udvikle.

Mandag den 24. august afholdes der Udviklerens Inspirationsdag i Business Danmarks lokaler tæt på Nørreport. Claus Mortensen, Superliga udvikler, kommer på besøg til en spændende aften. Herudover kan man få fingrene i det nye udviklerboard, som DFU har udviklet og sørget for at få produceret. Udviklerboardet vil blive givet gratis til de udviklere der kommer til arrangementet. Inden Claus Mortensen går på vil der være spisning fra klokken 18.00. Der er mulighed for at få adgang til lokalerne fra klokken 17.30.

Som navnet på arrangementet indikerer, er dette et særskilt arrangement for KFDs udviklere. Tilmelding sker via kfdtilmelding@hotmail.com eller vores facebookgruppe.